Loquillo i Camela caps de cartell de la Festa Major de Sant Boi

La ciutat s’omple de música, cultura popular i talent local amb més de cinquanta propostes per a tots els públics entre el 19 i el 22 de maig.

Cartell de la Festa Major 2023 // Neus Pacheco – Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Sant Boi de Llobregat torna a viure la Festa Major del 19 al 22 de maig. La ciutat s’omple de música, cultura popular i talent local amb més de cinquanta propostes per a tots els públics.

L’esdeveniment comença el divendres 19 de maig a la plaça de l’Ajuntament amb el tradicional pregó, aquest any per part d’equips de l’esport femení santboià. El tancament és el piromusical a la plaça de la Muntanyeta el dilluns 22 de maig.

Loquillo i Camela, caps de cartell

Camela, que actua al carrer Baldiri Aleu el divendres, i Loquillo, que ho fa al mateix lloc el dissabte, són els caps de cartell. El duo ret un homenatge a Star Wars a través del disc ‘Que la música te acompañe’ i l’artista català arriba amb la gira ‘El rey’, on combina noves cançons i himnes generacionals del seu repertori. Fuel Fandango (divendres) i Doctor Prats (dissabte) toquen a la plaça de l’Agricultura i són els altres grups destacats. La programació musical inclou un tribut a Rafaella Carrà, un concert d’Hotel Cochambre, ‘Los 40 on tour’ i l’espectacle d’Itziar Castro ‘Con el corazón por delante’.

Altres propostes interessants

Altres propostes són la música d’artistes de Sant Boi com Jo Ni Cas, 13 grados, La Pereza del Loco, Carmen Doraá, Xavi Flores, Blether o Deskartats. També la dansa i el teatre locals amb la Jove Companyia de Dansa de Sant Boi, entre d’altres.

Jocs i aventures per a tota la família, espectacles participatius, correfoc, sardanes, cercavila gegantera, matinada de gralles o diada castellera també formen part del repertori, més la fira d’atraccions. La programació es pot consultar al següent enllaç o al programa en paper que es reparteix als domicilis.

‘Punts lila’

Durant les festes hi ha dos ‘punts lila’, un a la plaça de l’Agricultura i un altre al carrer Baldiri Aleu, per evitar violències masclistes i lgtbifòbiques.

Franges horàries sense música

A les activitats familiars i a la fira d’atraccions, l’organització ha previst franges sense música per als nens i les nenes que ho necessiten i a la cercavila gegantera s’ha reservat el carrer Torre Figueres.

Recomanacions personalitzades