La UE Santboiana torna a ser subcampiona de la Divisió d’Honor Catalana Femenina

El sènior femení del degà perd la final contra el Poble Nou a La Foixarda i es queda a les portes del títol (10-15) per tercer any consecutiu.

La Santboiana rep el trofeu de subcampiona // Dani Soneira

La UE Santboiana s’ha tornat a quedar a les portes del seu primer títol de la Divisió d’Honor Catalana Femenina després de caure per 10-15 contra el CN Poble Nou a la final, disputada a La Foixarda. El degà, líder de la fase regular i victoriós a les semifinals, no ha pogut culminar la temporada com a campió.

El primer temps del partit ha estat dominat per l’equip de La Mar Bella, que s’ha situat amb un 0-12 favorable gràcies a dues marques de Sandra Villafaina i Nerea Sagasti i una transformació de la mateixa Sagasti. Elisabet Gómez ha retallat les distàncies per a la Santboiana a partir d’un assaig i donava esperances de cara a la segona part. Ona Monés no ha pogut transformar-lo. 5 a 12 al temps de descans.

A la represa, el Poble Nou ha augmentat el seu avantatge amb un cop de càstig passat per Sagasti (5-15). La Santboiana no ha baixat els braços i ha anat a per la remuntada. Ona Monés ha aconseguit l’assaig al quart d’hora que apretava el marcador, sense transformació (10-15). El degà ha tingut opcions fins al final i ho ha intentat, però el conjunt de la capital catalana s’ha defensat molt bé i el marcador no s’ha mogut.

Moment del tradicional passadís // Dani Soneira

La Santboiana ha disputat sis finals, les tres últimes consecutives, però no ha pogut guanyar el títol. La propera temporada probablement tindrà una altra oportunitat.

Recomanacions personalitzades