Santboiana-El Salvador, als quarts de final de la Copa del Rei

El degà s’enfrontarà a l’equip de Valladolid el cap de setmana del 22 i 23 d’abril en una eliminatòria a partit únic al Baldiri Aleu.

Imatge del partit d’anada de la Supercopa al Baldiri Aleu // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana jugarà contra El Salvador de Valladolid als quarts de final de la Copa del Rei de rugbi. L’eliminatòria serà a partit únic i es disputarà el cap de setmana del 22 i 23 d’abril al Baldiri Aleu.

Santboians i castellans tornaran a enfrontar-se aquesta temporada després de la Supercopa d’Espanya, en la qual el degà va aconseguir el títol amb l’empat al Baldiri Aleu (20-20) i la victòria a Valladolid (21-26). Burgos i Barça disputaran l’altra eliminatòria de quarts de final.

Ciencias de Sevilla i VRAC Valladolid, que ja estan classificats per a les semifinals de forma directa gràcies a la seva classificació a la primera fase de la Divisió d’Honor, jugaran entre ells per un lloc a la gran final. Les semifinals seran el cap de setmana del 29 i 30 d’abril i la final el 7 de maig.

La Santboiana suma 12 títols de la Copa del Rei al seu palmarès, l’últim del 2017 guanyat al nou estadi José Zorrilla de Valladolid, i 8 subcampionats.

Recomanacions personalitzades