Els treballadors d’Avanza convoquen dues noves jornades de vaga

Els dies 28 i 30 de març les línies de bus metropolità i Nitbus que siguin operades per Avanza, comptaran amb serveis mínims en diverses franges horàries. La línia L88, serà l’única que circularà amb normalitat durant les jornades de vaga.

Servei de bus de Sant Boi // Arxiu

El Comitè d’Empresa de la UTE Avanza Baix ha tornat a convocar dues jornades de vaga de treballadors aquest mes de març. El servei de bus d’Avanza, que dona servei als municipis del Baix Llobregat, entre els quals es troba Sant Boi, comptarà amb dues jornades més de serveis mínims aquests dies.

El dimarts 28 i dijous 30, els serveis de bus metropolità i de Nitbus comptaran amb serveis mínims a diferents franges horàries. Així, de 3:00 a 6:00 i d’11:30 a 16:00 hores funcionarà el 20% del servei. La resta de la jornada el servei s’oferirà amb normalitat, malgrat que es preveu que pugui haver-hi afectacions derivades de la vaga. L’única línia que no patirà modificacions serà la L88 de Sant Climent, degut a que no hi ha alternativa de servei.

Amb aquestes dues jornades, ja són un total de sis els dies de vaga convocats pel comitè aquest mes de març. Els treballadors, que porten des del mes de desembre realitzant vagues, reclamen un conveni col·lectiu digne i nous vehicles per oferir un bon servei de bus a la comarca.

Recomanacions personalitzades