La Santboiana rescata el bonus defensiu a Burgos

L’equip de Sergi Guerrero cau a la primera jornada de la segona fase de la Divisió d’Honor, però suma un punt (31-28).

Imatge de la primera fase // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana ha començat la segona fase de la Divisió d’Honor amb una derrota al camp del Burgos per 31-28, però ha rescatat el bonus defensiu.

Els primers punts del partit han arribat a partir de cops de càstig i Juan Pablo Socino ha passat el de la Santboiana. L’equip de Sergi Guerrero s’ha col·locat 3-16, amb un parcial de 0-13, abans de la mitja hora gràcies a dos nous cops de càstig passats per Socino i un assaig de Will Boyde transformat per l’argentí. El conjunt burgalès, però, ha empatat en el temps que restava per arribar al descans (16-16).

A la represa, els castellans s’han avançat fins a situar-se amb deu punts d’avantatge al marcador (26-16). Martí Vicente ha retallat les distància a partir d’un assaig (26-21), però el Burgos ha tornat a ampliar la diferència a pocs minuts del final. El degà no s’ha rendit i ha sumat el bonus defensiu a San Amaro mitjançant una altra marca de Boyde transformada per Socino en els darrers instants (31-28).

La Santboiana suma 35 punts al grup A. El degà torna a jugar fora de casa la propera jornada, al camp del VRAC Valladolid.