Els Mossos d’Esquadra troben al pressumpte autor de tres robatoris a Sant Boi i el Prat

El presumpte autor dels robatoris es troba ingressat a presó des del 30 de gener per un robatori amb violència que va fer a Barcelona

Mossos d’esquadra // Arxiu

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Sant Boi de Llobregat i del Prat de Llobregat han resolt l’autoria de tres robatoris amb violència perpetrats entre els mesos de desembre i gener a ambdós municipis.

Els robatoris -dos a Sant Boi i un al Prat- van ser efectuats per un mateix presumpte autor, un home de 29 anys que actualment es troba ingressat a presó des del passat 30 de gener a causa d’una detenció per un altre robatori amb violència a la ciutat de Barcelona. 

Diverses persones agredides

El 30 de desembre es va produir el primer robatori a Sant Boi. El presumpte autor dels fets va entrar a un domicili del municipi i, en veure’s sorprès un home de 76 anys que habitava el pis, el va agredir de manera violenta provocant-li greus lesions físiques que el van obligar a ingressar un mes i mig a un centre hospitalari. Uns dies més tard, un home de similars característiques va assaltar una botiga de compravenda de metalls preciosos agredint violentament a la treballadora del local mentre l’amenaçava amb un ganivet de grans dimensions. 

Els investigadors van relacionar aquests dos fets a Sant Boi amb un robatori amb violència al Prat el 8 de desembre a una assessoria. Una vegada identificat el presumpte autor dels tres robatoris violents, els investigadors van saber que es trobava ingressat en un centre penitenciari per una detenció per un altre robatori violent perpetrat a Barcelona.

Recomanacions personalitzades