La Santboiana es retroba amb la victòria

L’equip de Sergi Guerrero s’imposa a l’Ordizia al Baldiri Aleu en un partit igualat i trenca la ratxa negativa de resultats (30-27).

Imatge del partit // Jordi Elías – UE Santboiana

La Santboiana s’ha retrobat amb la victòria aquest any després de guanyar l’Ordizia, el seu rival a la final de la temporada passada, al Baldiri Aleu (30-27). El degà segueix a la setena posició de la Divisió d’Honor.

El primer temps ha estat dominat pels visitants al marcador i s’han arribat a situar 0-13. Però, la Santboiana ha anat retallant les distàncies gràcies a dues marques de Juanma Lescano i Álvaro García més un cop de càstig passat per Juan Pablo Socino. Al descans, 13-16.

A la represa, els primers punts han estat a partir d’un cop de càstig per banda (16-19). Els de Sergi Guerrero s’han col·locat davant gràcies a un assaig de Mariano Pigatto transformat per Socino (23-19). L’equip basc s’ha tornat a posar amb avantatge 23-27 quan faltaven deu minuts pel final, però el degà ha sumat la victòria després d’una marca de Gastón Vía i la transformació de Socino en els darrers instants.

La Santboiana és la setena classificada amb 28 punts. El seu perseguidor immediat per sota, el Pozuelo, en suma cinc menys. A poca distància, els catalans tenen Cisneros (sisè), Barça (cinquè) i El Salvador (quart).

El degà torna a jugar a casa la propera jornada de lliga, penúltima de la primera volta, davant El Salvador. Partit que forma part de la Supercopa d’Espanya de rugbi.