La UE Santboiana tanca el 2022 amb una victòria

El vigent campió de la Divisió d’Honor guanya davant Les Abelles a València l’últim partit de l’any per 14-26.

Imatge d’un partit anterior contra el Pozuelo // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana ha tancat el 2022 amb un resultat positiu després de la victòria contra Les Abelles a València (14-26). El conjunt de Sergi Guerrero suma 23 punts i acaba l’any a la cinquena posició de la Divisió d’Honor.

Una marca de Zak Chambers transformada per Juanma Lescano ha avançat els catalans i l’equip valencià ha empatat deu minuts després (7-7). La Santboiana ha obert una escletxa al marcador abans del descans amb dos assajos més, de Lescano i Nacho Contardi, i una transformació del primer (7-19).

A la represa, el degà ha augmentat l’avantatge gràcies a un nou assaig de Contardi i la transformació de Juan Pablo Socino (7-26). El bonus ofensiu no ha estat possible, ja que els locals han aconseguit un assaig transformat posterioment. Al final, triomf dels catalans per 14-26.

La Santboiana és la cinquena classificada de la taula a nou punts del líder, que és el VRAC de Valladolid. Després del Nadal juga el derbi català al camp del Barça.

El degà acaba un 2022 exitós, en el qual s’ha proclamat campió de la Divisió d’Honor per vuitena vegada en la temporada del centenari.

El sub-23 acaba l’any invicte

La Santboiana sub-23 ha sumat una nova victòria a la Lliga Nacional. L’equip de Diego Godoy i Paco Baena s’ha imposat al camp del Sant Cugat (15-19) i continua invicte.

Cesc Satoca, Nacho Berón, Roger Palomo i Marcel Sirvent han estat els anotadors de la Santboiana en el triomf a La Guinardera.

El proper partit és contra el Pozuelo al Baldiri Aleu després del Nadal.

El sub-23 finalitza un gran 2022, en el qual ha estat campió de la Lliga Nacional a Saragossa.

Victòria del segon equip masculí

El segon equip masculí del degà ha començat la Divisió d’Honor Catalana amb una victòria clara davant l’INEF Barcelona per 29-0 al Baldiri Aleu.

Joaquín Inthamoussu, Marc Vilar, Julen Lafraya, Fede González i Daniel Motos han estat els anotadors de la Santboiana.

El proper partit és el derbi amb el Barça Blau fora de casa.

Recomanacions personalitzades