Sant Boi acull el primer Torneig de Rugbi Inclusiu

L’organització ha anat a càrrec de la Unió Esportiva Santboiana, la Federació Espanyola de Rugbi i la Federació Catalana de Rugbi amb el suport de l’Ajuntament.

Foto de família // Jordi Elías – UE Santboiana

L’estadi Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat ha estat la seu del primer Torneig de Rugbi Inclusiu a Espanya. Els organitzadors han estat la Unió Esportiva Santboiana, la Federació Espanyola de Rugbi, la Federació Catalana de Rugbi i l’Ajuntament.

Aquest esdeveniment ha tingut l’objectiu de fomentar el creixement del rugbi inclusiu per aconseguir desenvolupar el seu màxim potencial, amb la col·laboració entre els clubs i les federacions de tot l’Estat. La celebració del torneig a Sant Boi és un punt d’inflexió de cara al futur.

El Clan Cullera (València), Les Abelles de València, BUC Barcelona i Rugby Ávila Club han estat els equips participants en un sistema de competició consistent en tres partits jugats per cadascun amb una durada de vint minuts.

Durant la jornada també s’ha realitzat un curs d’entrenador orientat a oferir als tècnics un model transversal d’inclusió a jugadors i jugadores que tenen diversitat funcional.

L’esdeveniment ha acabat amb la celebració del Tercer Temps per a totes les persones participants en una jornada festiva al Baldiri.

Recomanacions personalitzades