La Santboiana femenina pateix la primera derrota

El sènior femení perd contra el Poble Nou a La Mar Bella, però suma el punt de bonus defensiu (17-15).

Acció del partit // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana femenina ha encaixat la primera derrota a la fase final de la Divisió d’Honor Catalana, al camp del CN Poble Nou, per 17-15. Tot i aquesta derrota a La Mar Bella, el degà suma el bonus defensiu.

El partit ha estat molt igualat, on les locals s’han avançat a partir d’un assaig transformat i les visitants han remuntat per mitjà d’un cop de càstig i una marca (7-8). A la segona meitat, la Santboiana ha ampliat l’avantatge fins al 7-15 gràcies a una marca i la transformació. El Poble Nou s’ha situat a només un punt pocs minuts després i en els darrers instants s’ha endut la victòria amb un cop de càstig passat a pals.

Ona Monés, Anna Puig i Rut Figueras han estat les anotadores de l’equip de Marc Ventura a La Mar Bella. Nerea Sagasti, Sandra Villafaina i Laia Melià per part de les locals.

Acció del partit // Jordi Elías – UE Santboiana

Amb aquest marcador, Santboiana i Poble Nou estan empatats a catorze punts al liderat de la categoria. El sènior femení del degà tanca el 2022 i la primera volta contra l’INEF Lleida al Baldiri Aleu.

Recomanacions personalitzades