La Santboiana jugarà la fase final de la Divisió d’Honor Catalana Femenina

L’equip sènior femení del degà guanya clarament davant el CRUC-Cornellà a Castelldefels, a l’última jornada de la fase prèvia (7-81).

Imatge del partit // Cedida pel CRUC-Cornellà

La UE Santboiana femenina ha aconseguit un triomf contundent contra el CRUC-Cornellà a Castelldefels, a l’última jornada de la prèvia de la Divisió d’Honor Catalana (7-81). El vigent subcampió acaba líder del grup A amb 10 punts i jugarà la fase final.

El partit ha estat dominat per la Santboiana de principi a final i no ha donat cap opció a l’equip contrari. Les jugadores del degà han aconseguit dotze marques i nou transformacions, a més d’un cop de càstig passat entre pals, i el conjunt local ha puntuat a partir d’un assaig transformat. Al descans s’ha arribat amb 0-52 al marcador i el parcial a la segona part ha estat 7-29.

Ona Monés, Anna Puig, Elisabet i Natàlia Gómez, Mariona Ventura, Laia Auzmendi, Alejandra Castro, Martina Badia, Rut Figueras i Ainhoa de la Rosa han fet els punts de l’equip de Marc Ventura al Pitort. Carme Martín i Laia Sánchez per part del CRUC-Cornellà.

Imatge del partit // Cedida pel CRUC-Cornellà

La UE Santboiana jugarà la fase final de la Divisió d’Honor Catalana Femenina una temporada més. Andorra, Poble Nou, INEF Lleida, L’Hospitalet i CEU són els altres equips participants.

Recomanacions personalitzades