La Santboiana estrena el caseller de victòries al Baldiri Aleu

El sènior masculí del degà s’imposa al Pozuelo Rugby Unión amb bonus ofensiu i aconsegueix el primer triomf de la temporada a casa (55-20).

Instant del Santboiana-Pozuelo // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana ha aconseguit la primera victòria de la temporada al Baldiri Aleu davant el Pozuelo Rugby Unión, recent ascendit, per 55-20. El vigent campió suma el bonus ofensiu i se situa tercer a la classificació de la Divisió d’Honor amb deu punts després de dos triomfs en tres jornades.

El primer temps ha estat igualat i amb alternatives al marcador. Ruan Snyman, Nico Zaffaroni i Imanol Martínez han assajat per part santboiana i Juan Pablo Socino ha aconseguit dues transformacions. L’argentí també ha passat un cop de càstig. Els locals s’han pogut col·locar 22-10, però poc abans del descans el Pozuelo ha retallat les distàncies (22-15).

A la represa, l’equip de Sergi Guerrero ha estat superior als madrilenys i gràcies a un parcial de 33-5 ha sumat el bonus ofensiu. Dues marques d’Hugo Pichot i una d’Oriol Pujol més dues transformacions de Socino han obert un forat definitiu (41-15). Els de Pozuelo de Alarcón han sumat la seva única marca de la segona part al minut 60, però un assaig de càstig i un de Mariano Pigatto transformat per Socino han situat el 55-20 en els darrers instants.

Hugo Pichot ha fet dues marques // Jordi Elías – UE Santboiana

La Santboiana visitarà el camp d’un altre ascendit, el Belenos, la propera jornada a principis de novembre. El conjunt asturià, debutant a la Divisió d’Honor, ha guanyat els seus tres partits.