Una guia agrupa l’oferta de serveis públics dedicats a la salut mental

La Taula de Salut Mental de Sant Boi presenta una guia per apropar els recursos i centres destinats al benestar emocional a la ciutadania.

Una pila de guies elaborades per la Taula de la Salut Mental de Sant Boi // Ajuntament de Sant Boi

La Taula de Salut Mental de Sant Boi ha presentat una guia que agrupa tots els serveis públics del municipi dedicats a la salut mental, inclou mapes de localització dels serveis i informació sobre les entitats. L’organisme l’ha presentat aquest dilluns 10 d’octubre amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental.

La Guia de Serveis públics per la salut mental i el benestar emocional de Sant Boi s’ha creat fruit d’una col·laboració entre l’Ajuntament i els organismes que aplega la Taula Mental de Sant Boi, amb l’objectiu de donar a conèixer els recursos disponibles a la ciutat, facilitar l’accessibilitat a les persones afectades i, alhora, afavorir la incorporació de professionals de la salut mental al sector.

S’han programat diverses activitats dedicades a la salut mental

La presentació d’aquest document és una de les activitats que es duran a terme en el marc de la programació del Dia Mundial de la Salut. Una programació que sota el lema «Som Comunitat. Fem Salut mental» inclourà també activitats com ara torneigs de futbol, representacions teatrals, xerrades, col·loquis o cinefòrums, que es duran a terme al llarg del mes d’octubre.

Amb aquesta programació, la Taula de Salut Mental de Sant Boi pretén que la ciutat se segueixi postulant com a lloc de referència en l’àmbit del benestar emocional, tenint en compte la presència dels dos centres assistencials sanitaris amb què compta i el paper actiu en el sector, que s’ha vist reforçat durant la pandèmia de la covid-19.

Recomanacions personalitzades