La Santboiana suma la primera victòria de la temporada

El vigent campió de la Divisió d’Honor guanya al camp de La Vila de forma contundent i aconsegueix el bonus ofensiu (7-80).

Instant del partit // Club de Rugby La Vila

La UE Santboiana ha aconseguit la primera victòria de la temporada al camp de La Vila per un contundent 7-80. El vigent campió suma el bonus ofensiu i se situa amb cinc punts a la classificació de la Divisió d’Honor en dues jornades. Aquest és el triomf amb major diferència de la història del club baixllobregatí.

El partit ha tingut un domini absolut de la Santboiana en tots els aspectes del joc de principi a final. L’equip de Sergi Guerrero ha aconseguit sis marques transformades i ha deixat el rival sense anotar cap punt a la primera part (0-42). A la represa, els catalans han ampliat l’avantatge amb sis assajos més i quatre transformacions mentre els locals han sumat un assaig transformat (7-80). Victòria clara a Alacant.

Ruan Snyman (2), Hugo Pichot (2), Nacho Contardi, Álvaro García, Martí Vicente, Alberto Millán, Zé Conde, Juan Pablo Socino, Zak Chambers i Liam Greenhalgh han estat els autors dels dotze assajos visitants. Socino ha transformat deu marques.

La Santboiana rep el Pozuelo, recent ascendit, al Baldiri Aleu aquest cap de setmana.

La Santboiana sub-23 guanya a Pozuelo de Alarcón

La UE Santboiana sub-23 ha guanyat al Valle de las Cañas per 28-45. L’equip de Diego Godoy i Paco Baena suma el bonus ofensiu i es col·loca amb nou punts a la classificació del grup A de la Lliga Nacional.

El primer temps ha estat igualat i amb alternatives i s’ha arribat al descans amb una victòria ajustada del degà (21-24). A la represa, la Santboiana ha estat superior al Pozuelo i gràcies a un parcial de 7-21 ha sentenciat el partit. Els catalans han sumat tres marques més i dues transformacions per situar el 28-45.

Jack Daniels, Lucas Santipolo, Marcel Sirvent, Ronan Ferrer i Juan Ignacio Berón han fet els punts del degà a Pozuelo de Alarcón.

L’equip descansa aquest cap de setmana. El proper partit és al camp del CAU Valencia a finals d’octubre.