Pau Capell acaba tercer a l’Ultra Pirineu

Amb aquest resultat a Bagà, l’ultrafondista de Sant Boi de Llobregat s’assegura la victòria al circuit Spartan Trail World Championship.

Arribada a la meta // Uri Sala – Ultra Pirineu

Pau Capell ha estat tercer a l’Ultra Pirineu amb un temps de 10 hores, 43 minuts i 49 segons. Després d’aquest resultat, el corredor de Sant Boi ha guanyat el circuit Spartan Trail World Championship 2022.

El recorregut de la modalitat Ultra ha constat de 100 quilòmetres i 6.600 metres de desnivell positiu amb inici i final a Bagà (Berguedà). La cursa, que forma part del circuit Spartan Trail World Championship, travessa trams d’alta muntanya emblemàtics del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

L’esportista santboià ha finalitzat tercer a l’última prova «gran» de la temporada i s’assegura el títol de l’Spartan Trail World Championship. El corredor de Salamanca Miguel Heras, guanyador, i el rus Dmitry Mityaev, segon, han quedat per davant de Capell. Les catalanes Núria Picas (primera) i Claudia Tremps (segona) i la rusa Varvara Shikanova (tercera) han ocupat el podi de la categoria femenina.

Entrega de premis // Oriol Gonzalvo – Ultra Pirineu

Capell tanca la temporada amb el Projecte GR221 a Mallorca al desembre.

Recomanacions personalitzades