La Santboiana és finalista de la Divisió d’Honor

El degà s’imposa al Complutense Cisneros (32-26) a les semifinals i es jugarà el títol amb l’Ordizia al Baldiri Aleu aquest diumenge a partir de les 12 del migdia.

La Santboiana jugarà la final // Jordi Elías – UE Santboiana

La Santboiana jugarà la final de la Divisió d’Honor de rugbi i ho farà a casa, al Baldiri Aleu, contra l’Ordizia després d’eliminar el Complutense Cisneros a les semifinals (32-26). El Cisneros ha estat el rival del degà per la pèrdua de categoria de l’Alcobendas com a conseqüència de les irregularitats del conjunt del nord de Madrid amb un jugador.

Javier Rojas ha avançat la Santboiana amb un cop de càstig passat i els de Madrid han empatat pocs minuts després. Els de Sergi Guerrero s’han tornat a col·locar per davant gràcies a una marca de Ruan Snyman transformada per Rojas. L’equip visitant ha retallat les distàncies a partir de dos cops de càstig, però els locals han ampliat l’avantatge abans del descans després d’un nou cop de càstig passat per Rojas i un assaig de Zak Chambers transformat per l’argentí (20-9).

A la represa, Rojas ha situat el 23-9 amb un cop de càstig i el Cisneros ha contestat. Rojas, novament impecable, ha donat més avantatge a la Santboiana després de passar dos cops de càstig més (29-12). El conjunt madrileny s’ha apropat a partir d’un assaig transformat i Rojas ha respost de forma ràpida gràcies a un altre cop de càstig (32-19). L’equip visitant ha col·locat el 32-26 definitiu després d’una marca transformada en els darrers instants.

El degà té l’oportunitat de guanyar el vuitè títol de lliga de la seva història en la temporada del centenari, a casa. L’Ordizia és el rival a la final aquest diumenge a les 12 del migdia.

Recomanacions personalitzades