Sant Boi fa ‘match’ amb TinderCat per Festa Major

De l’aplicació de cites on es lliga fent match, a poder-ho fer en català i presencial amb ‘TinderCat: Operació Sant Boi’. Les persones interessades a trobar l’amor tenen una cita el pròxim 19 de maig a la plaça de l’Agricultura amb un espectacle en directe amb música i confessions.

Ramón Pera, Carla Junyent i Gerard Querol al TinderCat: Operació Sant Cugat // Bernat Millet

Tinder, l’aplicació per lligar on s’ha de fer match per començar a parlar amb l’altra persona, ha fet el salt al món real i en català amb TinderCat, una iniciativa sortida de Twitter. Ara, aquesta original forma de conèixer l’amor arriba a la plaça de l’Agricultura per la Festa Major amb TinderCat: Operació Sant Boi, un live show on hi haurà cites, confessions, música en directe, el DJ Natura i molt més. Les persones que tinguin ganes de passar-s’ho bé i estiguin obertes a l’amor tenen una cita amb TinderCat el pròxim 19 de maig a les 22:00 hores.

Com va néixer TinderCat?

Fa uns mesos a Twitter van néixer els ‘espais’, una eina que permet fer un podcast interactiu en directe i on poden intervenir fins a 11 persones amb un nombre il·limitat d’oients. Al principi, mentre la xarxa social feia proves amb aquesta nova funció, només en va donar accés a persones aleatòries. Una d’elles va ser el creador de contingut Gerard Querol, un dels impulsors de TinderCat.

«Vaig obrir un espai i es van connectar entre 200 i 300 persones», explica Querol. #TinderCat és el hashtag que es va crear per anar comentant l’espai per Twitter i també per lligar a través d’aquest. L’etiqueta es va convertir en una alternativa per aquelles persones que no volien intervenir al podcast, però els havia cridat l’atenció la veu d’un oient i volien saber més d’aquesta persona. El creador de l’espai va seguir organitzant aquestes trobades virtuals fins al punt que es van fer virals. Querol afegeix que «hem arribat a tenir 10.000 oients i en diverses ocasions hem estat tendència a Twitter».

Públic gaudint del TinderCat: Operació Sant Cugat // Bernat Millet

En aquesta aventura de la creació de TinderCat, Querol ha estat acompanyat de Carla Junyent i Ramon Pera, els moderadors dels podcasts. Vist l’èxit que estava tenint aquesta iniciativa entre els mesos de setembre i octubre de 2021, La Bombilla Media, una productora de Sant Boi, es va sumar al projecte. Així, al gener d’aquest any, van crear un compte de Twitter propi per TinderCat perquè fins aleshores, els ‘espais’ els creava en Querol des del seu compte.

En què consisteix el TinderCat presencial?

L’objectiu és portar els ‘espais’ de Twitter a la vida real, conservant l’anonimat perquè no es jutgi el físic. Quan comença un TinderCat presencial, Querol, Junyent i Pera fan una crida a tots aquells que vulguin conèixer a algú a participar en el que ells anomenen «la fàbrica de l’amor». Un cop s’han presentat els candidats, escullen qui serà ‘tronista’ i qui els pretendents d’aquesta persona, en una versió en català de l’antic programa de televisió Mujeres y Hombres y Viceversa.

La gràcia de tot això és que entre els participants no es veuen, només s’escolten, de manera que es deixa enrere tots els prejudicis que es pugui tenir sobre l’aspecte físic. Els únics que veuen als ‘tronistes’ i als pretendents són els presentadors i el públic. «La fàbrica de l’amor està oberta a tothom que sigui major d’edat», concreta Querol.

Les persones que tinguin ganes de deixar-se portar i estiguin obertes a l’amor, el pròxim dijous 19 de maig a la plaça de l’Agricultura tenen una cita a les 22:00 hores amb TinderCat: Operació Sant Boi.

Recomanacions personalitzades