Un ferit en un incendi al carrer Mossèn Antoni Solanas

10 dotacions de bombers han lluitat contra el foc, que ha malmès un pis d’un bloc d’edificis de cinc plantes. La persona més afectada ha estat traslladada a l’hospital per cremades, però el seu estat de salut no és greu.

Els bombers actuant a Sant Boi de Llobregat // Bombers de la Generalitat

Els Bombers han actuat aquest dimarts en un incendi a Sant Boi de Llobregat, que ha provocat un ferit en situació «menys greu» per cremades, segons ha informat mateix cos d’emergència.

L’incendi s’ha lamentat al carrer Mossèn Antoni Solanas i els bombers han rebut l’avís al voltant de les 12.27 hores. Menys d’una hora després, gràcies a la feina de 10 dotacions, el foc ja s’ha pogut controlar i s’ha procedit a ventilar i comprovar la resta de pisos d’un edifici de cinc plantes.

Traslladat a l’hospital

A més del ferit, que ha hagut de ser traslladat a l’hospital, quatre persones més han estat ateses pel Sistema d’Emergències Mèdiques in situ.

L’incendi ha cremat la galeria del pati de llums, una habitació i el passadís d’un dels pisos dels baixos. No obstant això, el fum s’ha propagat fins al tercer pis. Després d’unes hores fora de casa, els veïns han pogut tornar a les seves llars. Per tant, l’edifici no ha patit danys estructurals.

Recomanacions personalitzades