La Santboiana femenina jugarà les semifinals de la Divisió d’Honor Catalana

L’equip de Ricardo Martinena s’imposa clarament a l’INEF Barcelona al Baldiri Aleu i acaba segon la fase regular de la Divisió d’Honor Catalana (34-5).

Imatge del sènior femení // Jordi Elías – UE Santboiana

El sènior femení de la Santboiana ha tancat la fase regular de la Divisió d’Honor Catalana amb una clara victòria davant l’INEF Barcelona per 34-5 al Baldiri Aleu i acaba segon (32 punts). L’equip de Ricardo Martinena suma el bonus ofensiu.

Victòria parcial del degà al descans, al qual ha arribat amb 15-0 després de dues marques, una transformació i un cop de càstig. A la represa, el conjunt de Martinena ha ampliat l’avantatge a partir de tres marques més i dues transformacions. Anna Puig, Ona Monés, Olga Martínez i Natàlia Gómez han fet els punts de les santboianes, que s’han mostrat superiors. Elena Comadran ha puntuat per part de les visitants.

La Santboiana jugarà les semifinals del play-off contra el Sant Cugat B a principis d’abril.

Victòria contundent del sub-23

L’equip sub-23 masculí s’ha imposat clarament al Sant Cugat per 3-75 a La Guinardera. Els de Diego Godoy i Paco Baena es retroben amb la victòria després de ser superiors i sumen 47 punts al grup A de la Competició Nacional. Víctor i Ignasi Rodríguez, Nico Francisquelo, Nil Gabarró, Jesús Aguilar, Hugo Martín i Francesc Satoca han fet els punts dels santboians. El proper partit torna a ser fora de casa, al camp del Ciencias de Sevilla.

Recomanacions personalitzades