Can Massallera acull una xerrada per a pensionistes i jubilats

La Federació de Pensionistes i Jubilats de Comissions Obreres ha organitzat un conjunt d’assemblees a diversos municipis del Baix Llobregat, per tractar temes com la reforma de les pensions o la pobresa energètica. A Sant Boi tindrà lloc el proper 31 de gener al centre cívic Can Massallera.

L'Ajuntament posa en marxa el carnet de la gent gran // Ajuntament de Sant Boi
Imatge d’arxiu prèvia a la pandèmia sobre un carnet per a gent gran // Ajuntament de Sant Boi

Can Massallera acollirà el pròxim dilluns 31 de gener una assemblea dirigida als pensionistes de la ciutat. La Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO Baix Llobregat-Alt Penedès-Anoia-Garraf està organitzat un seguit de xerrades a diversos municipis del Baix Llobregat. 

L’objectiu d’aquestes és “traslladar informació, i generar debats, sobre temes d’actualitat com l’acord assolit per consolidar el sistema públic de pensions, la situació de la reforma laboral, les reivindicacions sobre la bretxa digital i la campanya contra la pobresa energètica”, segons comunica CCOO en una nota de premsa.

A Sant Boi de Llobregat, la xerrada tindrà lloc el proper dia 31 de gener al centre cívic Can Massallera a partir de les 10 del matí. L’aforament serà limitat, i per això es recomana comunicar l’assistència prèviament (a l’adreça electrònica fjubilbllapag.@ccoo.cat o al telèfon 660 45 48 67).

Recomanacions personalitzades