1.200 vacunes administrades en la jornada de vacunació sense cita a Can Massallera

El passat diumenge 16 de gener, Can Massallera va acollir de nou una jornada de vacunació sense cita per a majors de 30 anys. 1.200 persones van rebre la dosi de reforç contra la covid.

Imatge d’arxiu d’una vacunació a Sant Boi // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Amb els efectes de la sisena onada encara fent estralls, el ritme de vacunació a Sant Boi de Llobregat no s’atura. Aquest passat diumenge, Can Massallera va acollir de nou una jornada de vacunació sense cita prèvia per administrar la dosi de reforç.

En principi estava dirigida a majors de 40 anys, però més tard es va rebaixar l’edat fins als 30 per les noves indicacions de Salut. Els sanitaris van administrar les terceres dosis de la vacuna des de les 9 del matí fins les 14.30h del migdia, i des de les 15.30h fins les 20.30h del vespre. 

En total, segons ha informat l’Ajuntament, es van vacunar un total de 1.200 persones majors de 30 anys. Des del consistori també asseguren que «davant l’èxit aconseguit«, properament s’anunciaran noves convocatòries de vacunació sense cita a Sant Boi.

Cal recordar que Can Massallera és un punt de vacunació habitual amb cita prèvia a la ciutat. S’administra de manera regular tant la dosi de reforç com les primeres vacunes, a més d’acollir també la vacunació infantil.

Recomanacions personalitzades