La fundació Cassià Just engega una nova campanya per oferir feina a persones amb discapacitat mental

‘Planta’t a la salut mental, posa la teva llavor’ és el nom de la nova campanya impulsada per la fundació Cassià Just. Té com a objectiu recollir donatius per poder seguir oferint oportunitats laborals a persones amb malalties mentals i en risc d’exclusió social.

La campanya entrega un sobre de valors aromàtiques a canvi del donatiu // Fundació Cassià Just

La fundació de Sant Boi de Llobregat Cassià Just, mitjançant la seva empresa d’economia social ‘Cuina Justa’, ha llançat la campanya ‘Planta’t a la salut mental, posa la teva llavor’. Té com a objectiu potenciar les oportunitats laborals per a persones amb discapacitat mental.

Les persones que col·laborin amb la campanya mitjançant un donatiu rebran un sobre de llavors d’una planta aromàtica vinculada a la cuina, «amb la idea d’acompanyar-les i fer-les créixer«, segons apunten des de la fundació en una nota de premsa. Les donacions es poden fer a través de Bizum amb el codi 01276 o transferència bancària al ES71 1491 0001 2420 8056 0119.

26 anys a Sant Boi, ajudant a persones amb discapacitat

Aquesta campanya és una de les tasques que porta a terme la Fundació Cassià Just, que des de fa més de 26 anys acompanyen, formen i donen oportunitats laborals en el món de la gastronomia als seus treballadors; el 70% dels quals tenen discapacitat. 

Recomanacions personalitzades