Dura derrota de la Santboiana femenina

L’equip sènior femení del degà, entrenat per Ricardo Martinena, cau clarament amb el Barça a La Teixonera (70-0). Per la seva part, el Sub-23 masculí guanya a València (15-22).

Imatge del Barça-Santboiana // Jordi Elías – UE Santboiana

Derrota dura del primer equip femení de la UE Santboiana davant el Barça a La Teixonera. Per altra banda, el Sub-23 masculí s’ha imposat al camp del CAU Valencia.

El sènior femení de la Santboiana ha perdut clarament contra el Barça (70-0) a La Teixonera a la segona jornada de la Divisió d’Honor Catalana. L’equip entrenat per Ricardo Martinena es queda amb cinc punts i és quart a la classificació. Les locals Laia Mato, Alba Capell, Paula León, Claudia Peña, Ana Iglesias i Sara Rodríguez han fet els punts del partit. Les blaugranes s’han mostrat molt superiors i han aconseguit dotze marques, cinc transformades, per continuar líders. La propera jornada del degà és contra el Sant Cugat B al Baldiri Aleu a finals de novembre.

El Barça ha entregat una samarreta a la Santboiana amb motiu del centenari // Aristides Mestieri – FC Barcelona Rugbi

El masculí guanya a València

L’equip Sub-23 masculí del degà ha guanyat al camp del CAU Valencia 15-22 en el quart partit de la temporada. Els de Diego Godoy i Paco Baena són líders del grup A de la Competició Nacional (17 punts). Álex Sánchez, Saba Chigogidze, Jordi Molina, Sergi Garzón, Roger Vilar i Daniel Gasca han fet els punts dels visitants a El Río. La Santboiana descansa la propera jornada i a finals de novembre juga a Alcobendas.