La Fira Playmobil destinarà part dels seus ingressos a Tots som Santboians

L’entitat local atén a les necessitats de persones amb discapacitat intel·lectual. La fira lúdica i de col·leccionisme estarà oberta al públic el dissabte 20 i el diumenge 21 de novembre al poliesportiu La Parellada.

L’any passat la Fira Playmobil es va cancel·lar per la pandèmia // Ajuntament

Sant Boi torna a acollir la Fira lúdica i de col·leccionisme Playmobil en la seva 4à edició després que l’any passat es cancel·lés per la pandèmia. Enguany, una part de la recaptació es destinarà a l’entitat Tots som Santboians, que dona suport a persones amb discapacitat intel·lectual de la ciutat. La fira està organitzada per Click Factory amb el suport de l’Ajuntament de Sant Boi i es podrà visitar el dissabte 20, de 10 a 20 hores, i el dimenge 21, de 10 a 19 hores, al poliesportiu La Parellada.

Una altra novetat d’aquest any és l’hora del silenci. Abans de l’obertura al públic de 9 a 10 del matí, el dissabte es destinarà una hora a infants que ho necessitin per motius de salut, segons informa el consistori en un comunicat.

Karts, xapes i tir amb arc

A la fira, es podran veure diorames fets amb les figures i els escenaris dels famosos ‘clicks i les famílies podran participar en tallers de karts, xapes i tir amb arc. Tot això sota un preu de 4 euros l’entrada, gratuïta per als menors de 3 anys.

No es la primera vegada que Sant Boi és l’escenari de la Fira Playmobil. Altres anys, hi han participat unes 3.000 persones.

Recomanacions personalitzades