L’Ajuntament i el Club d’Atletisme organitzen una cursa per reactivar l’esport i el comerç a Sant Boi

El proper 25 de setembre tindrà lloc La Milla del Comerç, una cursa popular per visibilitzar la reactivació de l’esport i l’activitat comercial a la ciutat.

Presentació de La Milla del Comerç // Ajuntament de Sant Boi

El Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament han organitzat La milla del Comerç, una jornada festiva amb l’objectiu de reactivar l’activitat econòmica i l’esport. La iniciativa, que compta amb el suport de l’associació Sant Boi Comerç i de nombrosos establiments de la població, tindrà lloc el proper 25 de setembre.

La gran cita de la jornada serà una cursa popular d’una milla de recorregut (1.609 metres), que s’iniciarà al carrer de Francesc Macià, cantonada Cerdanya, i continuarà per l’eix comercial de Sant Boi passant per Lluís Pasqual Roca, Mossèn Jacint Verdaguer, avinguda Onze de Setembre (anada i tornada) i carrer del Tres d’Abril, fins arribar a la plaça de Catalunya.

Hi haurà trofeus per les tres primeres posicions, tant en categoria masculina com femenina, i pel primer classificat i la primera classificada de Sant Boi. A més tots els participants rebran una borsa amb diferents obsequis, i cupons de descompte per fer servir al comerç local. La cursa començarà a les sis de la tarda i, a partir de les 19.30h, tindrà lloc La Milla Kids adreçada a infants d’entre 6 i 14 anys.

Activitats durant tota la jornada

A més de les dues curses, durant tot el dia a la Plaça de Catalunya i als carrers Francesc Macià i Lluis Pasqual Roca tindran lloc diferents activitats culturals i esportives, i de promoció comercial: comercial: gegants, bicicletes generadores d’energia, animació musical en directe, etc.

Les inscripcions es poden fer fins el 22 de setembre a la web de La Milla del Comerç o a la plataforma Top Run. Els preus són de 7 euros (Milla del Comerç) i 3 euros (Milla Kids).

Recomanacions personalitzades