Sant Boi realitzarà un cribatge massiu per a joves a la plaça de l’Ajuntament

El proper 28 de juliol, el servei municipal Punt Jove Covid farà un cribatge massiu amb test d’antígens per als joves d’entre 14 i 30 anys de la ciutat.

El Punt Jove Covid és un servei d’informació sobre la Covid-19 adreçat als joves de Sant Boi // Ajuntament de Sant Boi

El 28 de juliol el servei de municipal Punt Jove Covid ha organitzat un cribatge massiu amb test d’antígens a la plaça de l’Ajuntament. La iniciativa forma part de la campanya ‘Aquest estiu, sortim negatius’, i està adreçada a tots aquells joves d’entre 14 i 30 anys que siguin veïns de Sant Boi.

Els requisits per a poder accedir al cribatge són estar empadronat a Sant Boi, tenir entre 14 i 30 anys, no presentar cap simptomatologia compatible amb la Covid-19 i no haver estat en contacte estret amb cap persona positiva durant les últimes 48 hores. Caldrà aportar el DNI i la targeta sanitària, a més de seguir les mesures sanitàries vigents.

El servei és totalment gratuït i tindrà lloc durant tota la tarda del 28 de juliol a la plaça de l’Ajuntament (de 17 a 21 hores). Cal demanar cita prèvia a través del perfil d’Instagram @puntjovesalutsb o al correu electrònic puntjovesalutsb@santboi.cat.

Recomanacions personalitzades