Sant Boi reparteix part del tercer premi a la rifa de Nadal

L’administració número 3 ‘Els dimonis peluts’ repartirà 500.000 euros que corresponen a una sèrie del tercer premi de la loteria de Nadal. És la primera vegada que l’administració ven un premi guanyador del sorteig de Nadal.

Imatge d’arxiu de l’administració ‘Els dimonis peluts’ // Google Maps

Sant Boi està d’enhorabona: una sèrie del tercer premi de la loteria de Nadal cau a la ciutat. ‘Els dimonis peluts’, l’administració número 3 de la ciutat, ha venut tota una sèrie del número premiat, el 52.472, des de la seva taquilla. Aquesta sèrie es transforma en 500.000 euros a repartir entre totes les persones l’hagin comprat.

“Encara no ha vingut ningú, però els nostres clients són gent del barri”, explica la Núria, treballadora de l’administració, mentre afegeix que estan “molt contents i amb una alegria immensa”. És la primera vegada que ‘Els dimonis peluts’ atorguen un premi pel sorteig de Nadal.

Des de l’administració expliquen que els fa “molta il·lusió” poder repartir el premi en “un any molt difícil per a tothom”. “És un plaer poder posar el nostre granet de sorra”, conclouen.

Recomanacions personalitzades