Sant Boi estrena una websèrie sobre les aventures d’un noi que ha de salvar la Nit de Reis

La websèrie, titulada ‘La Llum i la Pau’, explica en quatre capítols la història d’en Miquel, un noi que s’encarrega de garantir l’arribada dels Reis d’Orient a la ciutat i que enguany haurà de lluitar a contrarellotge per fer-la possible. El primer capítol s’ha emès aquest dilluns i el següent es difondrà el dia de Nadal pel canal de l’Ajuntament.

En Miquel s’ha d’encarregar de garantir l’arribada de Ses Majestats // Captura de pantalla

En Miquel és un noi que té una de les millors feines del món: fer possible que els Reis d’Orient puguin arribar a Sant Boi. Aquest any, però, ho tindrà una mica més difícil i amb l’ajut d’una enigmàtica noia que acaba de conèixer, la Llúcia, haurà d’aconseguir salvar la Nit de Reis.

Així és la història que narra ‘La Llum i la Pau’, una websèrie de quatre capítols que s’emetrà per entregues a través del canal de YouTube de l’Ajuntament fins la nit del 5 de gener amb l’objectiu d’escalfar motors per aquest dia especial.

El primer capítol, centrat en els preparatius que en Miquel comença a fer per garantir l’arribada de Ses Majestats, s’ha emès aquest dilluns. En el capítol, en Miquel ha fet una crida a la ciutadania perquè busquin endevinalles per tota la ciutat.

La següent entrega de la websèrie arribarà el dia de Nadal a les set de la tarda. També n’hi haurà una altra a la mateixa hora el dia 30 de desembre i l’última serà el 5 de gener a un quart de deu de la nit.

Del 6 al 10 de gener també està previst que la websèrie passi a la gran pantalla amb una producció conjunta dels quatre capítols en forma de curtmetratrge als Cinemes Can Castellet.

Websèrie amb segell santboià

La websèrie també és especial perquè té un marcat accent santboià, sobretot de caràcter cultural. Per exemple, hi apareixen espais emblemàtics de la ciutat com les Termes Romanes, el Museu Can Barraquer, Can Torrents, Can Massallera i Cal Ninyo.

També hi són presents el parc de la Muntanyeta, la rambla de Rafael Casanova, el carrer Major i l’edifici cúria de Sant Joan de Déu, així com l’Ermita Sant Ramon i el carrer Baldiri Aleu, entre d’altres.

A més, bona part de l’equip tècnic també té segell santboià. Tant en la figuració com en l’equip i el càsting de la sèrie hi ha participat fins a una 30 persones del municipi.

Recupera el primer capítol:

Recomanacions personalitzades