Més de 50 propostes per gaudir d’un Nadal “més íntim” al Baix Llobregat

El web esnadal.cat conté més d’una cinquantena de propostes tan individuals com en família per viure un Nadal diferent a la comarca. Hi destaquen activitats a l’aire lliure com visites guiades a Les Coves de Montserrat, un circuit d’aventura al Catalunya en Miniatura, el tió gegant d’Olesa de Montserrat i propostes infantils i familiars.

El web esnadal.cat conté propostes per a tots els públics // Cedida

El Nadal s’acosta i des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat han activat el web esnadal.cat per poder-lo gaudir en família i enguany de manera “més íntima” a causa de les recomanacions sanitàries. En total, l’espai compta amb més d’una cinquantena d’activitats nadalenques que et faran gaudir d’allò més d’aquestes festes.

Entre els plats forts hi ha visites guiades a Les Coves de Montserrat (Collbató) i al circuit de Catalunya en Miniatura (Torrelles de Llobregat), que es faran en grups reduïts per poder desenvolupar les activitats amb la màxima seguretat possible. 

També destaquen les passejades singulars pel Delta del Llobregat, que et permetran descobrir indrets extraordinaris com la pineda de Can Camins i els espais naturals del Riu, a banda dels capvespres de pagès a Viladecans amb cavall, que et faran viatjar fins als orígens agrícoles de la comarca.

Per als amants dels trens, tornen les passejades en trenet al Parc de Can Mercader de Cornellà de Llobregat, i pels del teatre, les actuacions de Pastorets a municipis com Sant Boi de Llobregat, on es faran amb aforament limitat.

La màgia també es fa un lloc a la programació amb una nit de somni a càrrec del Mag Lari al teatre de La Passió d’Esparraguera, i l’art es fa present a través de tallers i propostes per triar i remenar. Tampoc hi falten els clàssics com el tió gegant i el patge Viu-Viu d’Olesa de Montserrat, que un any més arriben a aquest municipi de la comarca.

Gastronomia ‘take away’

En l’àmbit de la gastronomia també són diverses les propostes que s’inclouen al web esnadal.cat. Són sobretot restaurants de la comarca que ofereixen servei delivery i take away. També hi ha espai per a menús especials com els que han preparat per a l’ocasió els restaurants del col·lectiu Els Sabors de l’Horta del Baix Llobregat amb productes de proximitat cultivats al Parc Agrari.

Recomanacions personalitzades