El ple aprova per unanimitat una declaració institucional en suport a l’hostaleria, la restauració i els centres d’estètica

L’Ajuntament treballarà en la implementació d’ajuts econòmics urgents i reclama a la Generalitat mesures compensatòries.

La declaració dona suport als sectors afectats per les últimes mesures de la Generalitat // Ajuntament

Unanimitat del ple municipal en una declaració institucional en suport als sectors de l’hostaleria i la restauració, els centres d’estètica i tots els seus proveïdors.

Durant l’últim ple municipal, els partits polítics locals van expressar “ple suport” als àmbits econòmics afectats per les darreres mesures adoptades per la Generalitat de Catalunya per fer front a la situació epidemiològica.

A més, l’Ajuntament insta el govern català a adoptar de forma urgent «mesures compensatòries efectives». El text consensuat afirma que qualsevol mesura restrictiva en l’àmbit econòmic s’han d’acompanyar de compensacions per pal·liar les conseqüències i evitar possibles tancaments definitius d’aquests negocis.

Promoció del servei a domicili

La declaració institucional acorda dissenyar i implementar ajuts econòmics de l’Ajuntament en el marc del Pla de xoc per a la reactivació social i econòmica de Sant Boi.

L’Ajuntament ja ha iniciat una campanya de promoció per donar a conèixer els establiments d’hostaleria i restauració que ofereixen serveis a domicili i per emportar. El títol de la campanya és ‘Emporta’t a casa el millor dels restaurants i bars de Sant Boi’.

També s’ha organitzat, per al pròxim 28 d’octubre, una sessió formativa gratuïta sobre l’aplicació de mesures de protecció en aquests establiments.

Recomanacions personalitzades