L’Ajuntament cedeix espais municipals durant la campanya de vacunació de la grip

Les vacunes corresponents a l’ambulatori Montclar s’administraran al Casal de Marianao i les del centre d’atenció Vinyets al Casal Municipal de la Gent Gran. La campanya per la grip començarà dijous vinent, amb excepció del CAP Montclar, que ja la va iniciar.

Casal del Marianao, on es faran les vacunes del CAP Montclar // Ajuntament

L’Ajuntament permetrà als centres d’atenció primària (CAP) de Sant Boi utilitzar equipaments municipals per realitzar la campanya de vacunació de la grip d’aquesta temporada. El consistori vol ajudar als ambulatoris a administrar les vacunes de forma eficient i alhora facilitar l’atenció sanitària als CAP, segons expliquen en un comunicat.

El consistori i l’Institut Català de la Salut (ICS) actuaran depenen de les necessitats de cada ambulatori, però la majoria necessiten més espai. D’aquesta manera, les vacunes corresponents al CAP Montclar es posaran al Casal de Marianao i les l’ambulatori Vinyets s’administraran al Casal Municipal de la Gent Gran.

Per altra banda, Protecció Civil muntarà carpes provisionals a l’exterior del CAP Molí Nou on es faran les vacunacions corresponents al centre. Pel que fa al centre Camps Blancs, la campanya es prepararà a les seves instal·lacions, amb el suport de personal municipal per ordenar els accessos.

La campanya es posarà en marxa el pròxim dijous -excepte el CAP Montclar que ja l’ha iniciat- i va destinada a tota la població, però específicament a la gent gran i altres col·lectius vulnerables. L’Ajuntament recomana demanar cita prèvia des del web de l’Institut Català de la Salut, mitjançant el portal La Meva Salut o al telèfon 93 326 89 01.

Proves PCR a L’Olivera

Des del 5 d’octubre, el Servei Català de Salut fa proves PCR a la planta baixa de L’Olivera a persones que hagin estat en contacte amb casos positius. Per fer-se la prova s’ha de contactar amb un dels CAP i demanar cita.

Recomanacions personalitzades