El Santboià no pot amb el Viladecans

Derrota de l’equip de Ramon Calderé en el derbi del Baix Llobregat de la segona jornada (0-1).

Imatge del partit // Futbol Club Santboià

El Santboià ha perdut contra el Viladecans (0-1) el derbi del Baix Llobregat corresponent a la segona jornada de Primera Catalana. L’equip de Ramon Calderé es queda amb tres punts a la classificació després d’aquesta derrota en el debut a casa.

Després de la victòria en la jornada inaugural contra el Sant Ildefons, el Santboià ha caigut davant el Viladecans en un derbi marcat per la igualtat. La primera part ha acabat 0-0. A la represa, Ochoa ha marcat el gol que ha donat la victòria als visitants amb una rematada a la sortida d’un còrner.

El Santboià visita el camp de l’Ascó la propera jornada.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Rafa Leva, Dani Sánchez (Óscar Vacas), Josele (Arnau Teixidor) (Peláez), Carlos González (Oliver), Juanlu, Pedro Bravo, Dani Martínez, Jota (Alberto Gómez) Christian Alarcón, Picolo i Javi Lara.

UD Viladecans: Toni, Marc Martínez (Bilal El Bakkali), Gallardo, Espi, Cepeda, Ochoa (Castilla), Sergi, Joel Paredes (Bilal Lamsaif), Triguero (Preciado), Gurrea (Albert Lara) i Casares.

Gols: 0-1, Ochoa (min 75).

Àrbitre: Jesús Martínez Navarro. Targetes grogues a Javi Lara, Pedro Bravo, Jota, Dani Martínez, Óscar Vacas i Picolo. Expulsió de Josele (Santboià). Grogues a Espi, Albert Lara i Bilal Lamsaif (Viladecans).

Estadi: Joan Baptista Milà (Sant Boi de Llobregat).

Recomanacions personalitzades