L’Ajuntament ofereix ajudes empresarials sobre transformació digital i ecològica

Les subvencions van destinades a autònoms i microempreses que aquest 2020 hagin fet projectes de millora digital, ecològica, així com reformes per adaptar-se a la pandèmia. Els ajuts es poden sol·licitar fins al 31 d’octubre.

Les ajudes van destinades a autonònoms i microempreses // Pixabay

L’Ajuntament de Sant Boi posa a disposició d’autònoms i microempreses una línia d’ajudes destinada a subvencionar actuacions de millora o de diversificació fetes durant el 2020 en negocis de la ciutat i que hagin suposat “un salt qualitatiu” en el desenvolupament de l’activitat comercial o industrial.

Es tracta de la segona ronda d’ajuts del Programa Futur impulsat per l’Ajuntament, que entre juny i juliol ja va subvencionar 54 projectes empresarials per un valor total de 12.000 euros i que ara posa a disposició 80.000 euros més per a altres negocis.

La subvenció està pensada per finançar millores en clau de transformació digital, transició ecològica i diversificació d’activitats. També es tenen en compte projectes de reforma que s’hagin impulsat per adaptar els negocis al context actual de pandèmia.

L’import de l’ajut ascendeix al 70% del que hagi costat al projecte de millora i fins a un màxim de 3.000 euros per negoci. També cal partir d’una inversió mínima de 500 euros.

Els ajuts es poden sol·licitar a través d’aquest enllaç fins al 31 d’octubre. El Programa Futur és una de les mesures que integren el Pla de Xoc per a la reactivació econòmica i social, que el consistori ha impulsat per fer front als efectes de la crisi del coronavirus.

Recomanacions personalitzades