Sant Boi obté de nou la màxima puntuació en transparència comunicativa

L’Ajuntament de Sant Boi ha rebut per setena vegada el segell Infoparticipa, un distintiu concedit per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que premia la qualitat i la transparència en la comunicació pública local. La ciutat ha obtingut la màxima puntuació per segon any consecutiu.

L’alcaldessa ha rebut el distintiu aquest dilluns de mans de la rectora de la UAB // Ajuntament

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha estat premiat un any més per la seva transparència i qualitat en la comunicació pública local. El grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha concedit a l’Ajuntament el segell Infoparticipa 2019, una certificació anual que reconeix les bones pràctiques de pàgines web d’administracions públiques locals i que Sant Boi rep des de fa set anys.

Per segon any consecutiu, la ciutat ha obtingut el distintiu amb la màxima puntuació: un 100%. El càlcul s’obté després d’examinar 48 indicadors sobre accés a la informació pública i bon govern que marca la Llei de Transparència.

Dels 122 ajuntaments que han obtingut el segell en aquest edició, només 36 ho han fet amb la màxima puntuació. Els consistoris premiats es poden consultar al Mapa Infoparticipa, on es publiquen els resultats de cada any.

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, ha recollit aquest dilluns la distinció de la mà de la rectora de la UAB, Margarida Arboix. Moret ha estat acompanyada pels regidors de Transparència i Bon Govern, Daniel Martínez; i pel de Planificació, Qualitat i Avaluació de Polítiques Públics i Administració electrònica, Marc Aguilà.

Recomanacions personalitzades