Una cinquantena de persones protesten contra el projecte d’urbanització del Bori

La concentració ha estat convocada per la Plataforma en defensa dels béns comuns de Sant Boi de Llobregat per rebutjar el projecte d’urbanització del Bori.

Concentració contra la urbanització del Bori // Plataforma en defensa dels béns comuns

Més de mig centenar de persones es van concentrar diumenge per protestar contra el projecte d’urbanització del Bori, recentment ratificat pel ple municipal. Segons informa la Plataforma en defensa dels béns comuns de Sant Boi, la reivindicació va aplegar tant veïns com excursionistes i va comptar amb el suport d’una desena d’entitats locals.

Amb aquesta concentració, la plataforma ha tornat a posar sobre la taula la seva oposició a «la privatització d’espais públics envers interessos privats».

En aquesta línia, també demanen més espais naturals a Sant Boi i asseguren que «el percentatge de gespes i prats respecte al total de superfície verda urbana de Sant Boi de Llobregat està allunyat de la mitjana calculada pels cercles de comparació intermunicipals de la Diputació de Barcelona».

Per la seva banda, el govern municipal ha defensat en diverses ocasions la legitimitat d’aquesta urbanització, nascuda del passat projecte participatiu ‘Cosint barris’, que va comptar amb aportacions ciutadanes.

Recomanacions personalitzades