L’atur de Sant Boi torna als nivells de fa tres anys amb el coronavirus

El municipi tanca el mes d’abril amb 5.363 persones aturades, una xifra que no es veia  des de l’abril del 2017, quan hi havia 5.310 persones desocupades.

Una oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) // Creative Commons

L’aturada econòmica provocada per la pandèmia del coronavirus ja té efectes en les dades de l’atur. Segons el Consell Comarcal del Baix Llobregat, Sant Boi ha tancat el mes d’abril amb 5.363 aturats, una xifra que no es registrava des de l’abril del 2017, quan al municipi hi havia 5.310 persones desocupades.

Durant aquest abril, el municipi ha sumat 468 persones a les files de l’atur, un increment del 9,6% respecte al mes anterior i que s’afegeix al que ja hi va haver durant el mateix març, quan l’atur va créixer a la ciutat en 300 persones coincidint amb l’esclat de la pandèmia.

Amb una taxa de desocupació del 13,3%, Sant Boi és actualment el segon municipi de la comarca amb l’atur més elevat per darrere de Cornellà de Llobregat, que compta amb 5.633 persones desocupades. A la comarca, hi ha un total de 47.739 persones a l’atur, 5.238 més que al març.

Recomanacions personalitzades