L’Ajuntament talla la circulació de vehicles pel principal eix comercial els divendres i dissabtes

El tall afecta els carrers Lluís Pascual Roca i Francesc Macià. Es tracta d’una mesura enfocada a facilitar la circulació a peu i el respecte a la distància social per tal de disminuir el risc de contagi de la Covid-19.

Carrer Lluís Pascual Roca // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

L’Ajuntament ha previst el tall de la circulació de vehicles als carrers Lluís Pascual Roca i Francesc Macià, que conformen el principal eix comercial de la ciutat, cada divendres i dissabte. L’objectiu d’aquesta mesura és la de «facilitar la circulació a peu i el manteniment de la distància social», per tal d’evitar que es produeixin nous contagis de la Covid-19.

L’actuació forma part del seguit de mesures adoptades pel govern municipal enfocades a adaptar progressivament l’espai públic «a les noves necessitats de mobilitat» produïdes per les fases de desconfinament. En aquest sentit, la setmana passada ja es va començar a restringir la circulació de vehicles pel carrer Joaquim Rubió i Ors, que queda tallat de dilluns a diumenge entre les 9 i les 13 hores.

L’Ajuntament recomana que la població circuli en sentit únic pels carrers de la ciutat amb voreres estretes, és a dir, de menys de 4 centímetres d’amplada. També s’ha establert prioritat de pas invertida, perquè es pugui creuar en qualsevol punt de la calçada, i una velocitat màxima de circulació dels vehicles de 20 kilòmetres per hora.

Recomanacions personalitzades