El Club Atletisme Sant Boi col·labora en la iniciativa #CorremACasa

La cursa solidària, amb la participació de 16 esportistes de l’entitat, recapta més de 24.000 euros per a la campanya #YoMeCorono.

Imatge de la iniciativa // Correm A Casa

El Club Atletisme Sant Boi ha col·laborat en la cursa solidària #CorremACasa. 16 esportistes de l’entitat han participat des de casa i s’han recaptat més de 24.000 euros per a la campanya #YoMeCorono.

Montseny Maasais, Les Nenes Trail, Gualba Trail, Senglars de Cardedeu, Safir Team, Camí dels Ibers, Hostrailric, Speaker Events, RogerCorrem i Jaume Disseny han estat els organitzadors. 16 atletes del club santboià han participat amb 24.000 euros recaptats entre les 2.628 persones inscrites.

Les donacions van a #YoMeCorono, l’equip de metges i investigadors de la Fundación Lucha contra el Sida, IrsiCaixa i l’Hospital Germans Trias i Pujol.

Recomanacions personalitzades