L’Ajuntament cancel·la la Festa Major pel coronavirus

El consistori ha pres la decisió per la “impossibilitat de celebrar l’esdeveniment en les circumstàncies actuals”. El pressupost de la Festa Major es destinarà al fons d’ajudes local per pal·liar els efectes de la crisi sanitària.

Els diners es destinaran al fons d’ajudes local per pal·liar els efectes de la crisi sanitària // Ajuntament

La Festa Major de Sant Boi 2020 queda anul·lada. L’Ajuntament ha decidit aquest dijous cancel·lar la celebració prevista pels volts del 20 de maig davant la “impossibilitat de celebrar l’esdeveniment en les circumstàncies actuals”, i tenint en compte que es desconeix fins quan s’allargarà el confinament.

En un comunicat, el consistori argumenta que pren la decisió “pensant en la salut i la seguretat dels santboians” i recorda que altres localitats veïnes han pres mesures similars per evitar aglomeracions.

Pel que fa al pressupost de la celebració, els diners no es perdran i es destinaran al fons d’ajudes local dissenyat per pal·liar els efectes de l’emergència sanitària del coronavirus, així com per donar suport al sector cultural del municipi.

Sant Jordi des de casa

La celebració de Sant Jordi al municipi també queda cancel·lada, però l’Ajuntament prepara una programació específica per poder celebrar la diada des de casa.

Recomanacions personalitzades