Policia Local i Mossos multaran els que no respectin el confinament

Un cop superat el primer cap de setmana de confinament, les forces policials de Sant Boi es disposen a prendre mesures més dràstiques per sancionar aquells que surtin de casa sense justificació.

La Policia Local de Sant Boi // Ajuntament de Sant Boi

Amb l’estat d’alarma decretat a causa del coronavirus a tot l’Estat i la població cridada al confinament als seus domicilis, arriben les multes dirigides a amonestar aquells que no respectin la prohibició. Així ho han declarat fonts de l’Ajuntament a Sant Boi Diari.

Durant el que ha estat el primer cap de setmana de confinament, l’administració local de Sant Boi ha optat per dur a terme «accions informatives i de conscienciació». S’han publicat comunicats a les xarxes socials i, tal com es pot observar en un vídeo que l’alcaldessa Lluïsa Moret ha penjat a Twitter, la policia local ha informat la població a través de la megafonia.

Les «sancions més dures» que vol evitar l’alcaldessa han arribat amb l’inici de la setmana. En aquest sentit, des de l’Ajuntament han declarat que «des d’avui, Policia local i Mossos, que treballen coordinadament en tot moment, tenen instruccions de sancionar els incompliments de la normativa».

Precintament dels parcs

Una altra mesura amb què Sant Boi s’ha despertat aquest dilluns és el precintament d’un total de 70 àrees de jocs infantils de la ciutat. També ho ha anunciat Moret, que ha fet seu el hashtag #emquedoacasa per assegurar que confia «en la responsabilitat dels santboians i les santboianes».

Recomanacions personalitzades