Els veïns aplaudeixen des dels balcons en agraïment als sanitaris

La iniciativa, que va néixer a les xarxes socials i que s’està duent a terme arreu del país, té l’objectiu de recolzar els treballadors de la sanitat per la seva tasca durant la crisi del coronavirus.

Bloc de pisos de Ciutat Cooperativa - Sant Boi Diari
Bloc de pisos de Ciutat Cooperativa // Sant Boi Diari

Els ciutadans de Sant Boi també han aplaudit des de les finestres, balcons o patis de casa seva en un reconeixement i agraïment de la tasca que els treballadors de la sanitat estan duent a terme per fer front al coronavirus, tal com es pot veure en el vídeo inferior.

Aplaudiments a Sant Boi de Llobregat // Policia local de Sant Boi

La iniciativa, que s’ha portat a terme arreu del país, es va engegar la nit del dissabte 14 de març i, a vistes de l’acceptació general que va tenir, es va repetir ahir a la nit. Això sí, la convocatòria va passar de ser a les 22 hores a les 20 del vespre, amb l’objectiu de què els més petits de les llars també hi poguessin participar.

Recomanacions personalitzades