Sant Boi dona suport a una campanya per visibilitzar l’esport femení

Els objectius són promoure una major visibilitat de la dona esportista als mitjans de comunicació, trencar estereotips i consolidar referents femenins.

Imatge de la campanya // Consell de l’Audiovisual de Catalunya

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat dona suport a la campanya #ThoEstàsPerdent, que busca fomentar una presència més elevada de l’esport femení als mitjans de comunicació.

Sota el lema “Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle”, la campanya vol promoure una major visibilitat de la dona esportista per avançar cap a la plena igualtat i trencar estereotips socials i mediàtics. També vol consolidar referents femenins en les persones joves.

Les cinc esportistes protagonistes són: Alexia Putellas, futbolista; Mireia Belmonte, nedadora; Laia Sanz, pilot de motos; Laia Palau, jugadora de bàsquet; i Maria Vicente, atleta.

Des del 20 de gener s’ha fet la difusió amb anuncis previs (teasers). A partir del dia 24, l’espot i la falca s’han emès per diferents mitjans com TV3, Catalunya Ràdio, La Xarxa o Betevé. Les emissions finalitzen el 14 de febrer.

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya, la Secretaria General de l’Esport del Govern de la Generalitat, l’Institut Català de les Dones i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals han estat els promotors.

Diferents mitjans de comunicació estan compromesos a impulsar l’esport femení per donar més visibilitat a la dona esportista i oferir una cobertura equilibrada.

Recomanacions personalitzades