El Marimorena, escollit el millor restaurant del Baix Llobregat

L’establiment capitanejat pel xef Albert Mendiola ocupa el podi de la primera guia sobre els 50 millors restaurants del Baix Llobregat i L’Hospitalet, editada per l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT).

Albert Mendiola amb el reconeixement // Marimorena

El restaurant santboià Marimorena ha estat distingit com el millor del Baix Llobregat i L’Hospitalet. Després d’un any de visites i deliberacions, un comitè d’experts gastronòmics ha escollit l’establiment capitanejat pel xef Albert Mendiola per liderar la primera guia “Els 50 millors restaurants del Baix Llobregat i L’Hospitalet”.

Editada per l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT), la publicació ha destacat els 50 establiments amb més “gust per al plaer, la qualitat culinària i una proposta gastronòmica amb productes de proximitat”. La selecció s’ha fet d’entre un total de 1.500 restaurants de la zona. De l’establiment Marimorena, el jurat n’ha destacat la combinació de la cuina de vegetals amb productes frescos, plats saborosos i interessants.

El restaurant del municipi comparteix podi amb el Major 36 de Gavà i el Sucapà de L’Hospitalet. També figuren en el top ten Ona Nuit (Prat), Ermita de Brugués (Gavà), Arrels (Begues), Àpat (Molins de Rei), El racó (Sant Climent), Plats (Cornellà) i Terrum (L’Hospitalet).

La guia també ha reconegut els tres restaurants santboians més: El pou de la beleta en la posició 17, Cal Vitus en la 31, i El castell en la 47.

Recomanacions personalitzades