Recollida de joguines a Sant Boi per a infants amb pocs recursos

Un establiment de la ciutat impulsa una campanya de recollida de joguines noves o utilitzades perquè infants amb pocs recursos puguin tenir-ne aquest Nadal. Les joguines es destinaran a la fundació Padre Alegre, que les repartirà durant les festes.

Les joguines poden ser noves o usades // Creative Commons

Joguines per a tots els infants, sigui quina sigui la seva situació econòmica. Aquesta és la voluntat de la recollida de joguines que impulsa la Clínica Dental Gómez de Sant Boi, que fins al 24 de desembre organitza una campanya de recollida de joguines noves o utilitzades per a famílies amb pocs recursos.

L’objectiu és destinar totes les joguines recollides a la Fundació Padre Alegre, que s’encarregarà de repartir-les entre famílies vulnerables durant les festes de Nadal. Les joguines es poden dur a la mateixa seu de la clínica.

Des de l’establiment recorden que el 30% dels regals que es fan per Nadal no s’arriben a utilitzar. Per això, diuen, “cal ser solidaris i ajudar aquells infants que no en poden tenir”.

Recomanacions personalitzades