El Santboià guanya al camp del líder i segueix invicte

L’equip de José Alcaraz continua sense perdre després del triomf contra la Montañesa (0-1) i se situa a 3 punts de la primera posició.

Ferri celebra el gol // David Ferrer-FC Santboià

Victòria del Santboià al camp del líder. El conjunt de Sant Boi de Llobregat ha guanyat la Montañesa a Nou Barris (0-1) i segueix segon a la classificació. L’equip de José Alcaraz es col·loca a 3 punts de la primera posició. Nova porteria a zero. El Santboià és l’únic invicte del grup 2 de Primera Catalana amb 8 triomfs i 5 empats.

Nou Barris ha presentat un gran ambient en el partit entre els dos primers classificats. La Montañesa ha disposat d’una oportunitat clara quan Omar ha enviat un llançament al pal. Al minut 36, Ferri ha marcat el 0-1 amb un xut creuat davant la sortida de Víctor Colchero després d’un servei de porteria de Rafa Leva i una pentinada de Juanlu. Chicho ha tingut l’ocasió per ampliar el marcador però Joshua ha tret la pilota a la línia de gol.

Álex Ruiz i Libo han estat expulsats per doble amonestació a la represa, però el Santboià ha resistit els atacs de l’equip de Dani Andreu. Velillas ha enviat un llançament de falta al pal en una de les ocasions dels locals. Manel Montoya ha tingut l’última oportunitat visitant sense encert. Finalment, victòria meritòria a Nou Barris.

La següent jornada serà contra l’Atlètic Sant Just al Joan Baptista Milà després del pont de la Puríssima.

Fitxa tècnica

CF Montañesa: Víctor Colchero, Joshua (Javi Sánchez), Santos, Álex Alba (Soriano), Jaime Hernández, Omar, Charly Ruiz, Pedro García (Erik Pérez), Fernando Velillas, Ion Vázquez (Sergi Arimany) i Brian Canalejo.

FC Santboià: Rafa Leva, Dani Martínez, Álex Ruiz, Mario, Borja Esteve, Jaime Fuentes (Manel Montoya), Chicho (Ferran Roca), Libo, Juanlu (Kilian), Ferri (Dani Ortiz) i Iván Romano (Carlos González).

Gol: 0-1, Ferri (min 36).

Àrbitre: David Caro Gallardo. Targetes grogues a Joshua, Omar i Erik Pérez (Montañesa). Grogues a Ferri, Jaime Fuentes, Dani Martínez, Rafa Leva, Ricard Sobrino (2n entrenador) i Pau Trias (ajudant). Expulsions de Libo i Álex Ruiz per doble amonestació (Santboià).

Estadi: Nou Barris. Unes 1.000 persones.

Recomanacions personalitzades