Centenars de persones rebutgen la sentència del “Procés” a Sant Boi

S’han concentrat aquest dilluns al vespre davant l’Ajuntament per mostrar el seu rebuig a la sentència del Tribunal Suprem als líders independentistes, que han qualificat de “desproporcionada i injusta”.

Centenars de persones s’han concentrat davant l’Ajuntament // Twitter ERC Sant Boi

Veïns de Sant Boi ha mostrat aquest dilluns al vespre el seu rebuig a la sentència del Tribunal Suprem en una concentració que ha aplegat centenars de persones a la plaça de l’Ajuntament.

Convocada per les seccions locals d’Òmnium i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), a la concentració s’ha llegit un manifest que ha qualificat el veredicte de l’alt tribunal de “desproporcionat i injust” i han exigit l’absolució dels líders independentistes condemnats. En el manifest han considerat que «la sentència condemna les llibertats fonamentals de tota la ciutadania».

Els assistents han corejat lemes com “Llibertat presos polítics” i “Contra la sentència, independència”. Els organitzadors també han animat la ciutadania a participar de la resta de mobilitzacions que es convoquin en els propers dies: «La nostra voluntat continua», han dit.

Recomanacions personalitzades