Detencions a Sant Boi per cultivar una plantació de marihuana amb 500 plantes

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes i dues dones a Sant Boi i a l’Hospitalet de Llobregat per cultivar una plantació de marihuana a Santa Oliva, el Baix Penedès.

Part de les plantes decomisades // Mossos d’Esquadra

Els Mossos han detingut cinc persones a Sant Boi i l’Hospitalet de Llobregat que cultivaven una plantació de marihuana a Santa Oliva, al Baix Penedès, on el cos policial ha intervingut prop de 500 plantes d’un metre i mig d’alçada, de les quals unes 300 ja es trobaven a punt de comercialitzar. En total, s’han decomissat prop de 50 quilograms de marihuana.

La plantació es trobava en una finca rural abandonada de Santa Oliva, on els detinguts havien instal·lat més de 50 focus i  una quinzena de ventiladors, a més d’aires condicionats per al creixement de les plantes.  Segons el cos, la infraestructura també anava acompanyada d’un alt grau de professionalitat ja que comptava amb un sistema rotatori que permetia tenir diverses plantacions en el mateix immoble.

Els Mossos van començar la investigació a l’abril arran de diverses queixes veïnals i, després de vigilar la zona, van comprovar que un grup de cinc persones s’encarregava de supervisar i controlar la instal·lació. Segons el cos, tots ells ja havien estat relacionats amb delictes contra la salut pública.

Després de passar a disposició  judicial, els cinc detinguts ja han quedat en llibertat, tres amb càrrecs i dos amb l’obligació de presentar-se davant del jutge quan es requereixi.

Recomanacions personalitzades