La cavalcada de Sant Boi serà multicultural

Les cultures del món ambientaran la cavalcada dels Reis Mags a Sant Boi de Llobregat, que tindrà la participació de més de 900 persones.

Imatge ‘una cavalcada // Arxiu

La multiculturalitat i la història seran les protagonistes de la cavalcada dels Reis Mags a Sant Boi de Llobregat del pròxim cinc de gener. Segons ha informat l’Ajuntament a través d’un comunicat, l’acte estarà ambientat en «l’antic Egipte, el Coliseu romà, els vius colors de les tribus africanes, el comerç marítim dels pobles perses, els arcs torii dels santuaris japonesos, l’olor de les espècies de l’Índia, els tigres i la cultura tailandesa i la màgia de la mitologia celta».

La ciutat rebrà a ses majestats d’Orient a les 17 hores al parc de la Muntanyeta amb un espectacle de la companyia Gog i Magog. «Un nen es pregunta com és i què hi ha a l’Orient i diversos personatges donaran a conèixer les maneres de viure d’aquelles terres llunyanes», serà l’argument.

900 persones i 11 carrosses 

Tot seguit començarà la clàssica cavalcada. Segons el consistori, comptarà amb la participació de «més de 900 persones». Hi haurà un total d’11 carrosses.

El passeig dels Reis Mags començarà al parc de la Muntanyeta i passarà pel carrer Baldiri Aleu, ronda de Sant Ramon, carrer de l’Onze de Setembre, plaça de Catalunya, carrers de Francesc Macià, Lluís Pascual Roca, Riera Basté, Eusebi Güell, ronda de Sant Ramon, carrers de Frederic Mompou, Rubió i Ors, Pablo Picasso, plaça de Pallars Sobirà, Carles Martí, rambla de Rafael Casanova i la plaça de l’Ajuntament.

Recomanacions personalitzades