La vessant més social del rugbi

La UE Santboiana i els veterans del club han organitzat una trobada anual en homenatge a les persones vinculades a l’entitat que han mort. La primera edició es va celebrar el passat dissabte al Baldiri Aleu en memòria d’Hèctor Massoni.

Una imatge de la Trobada de Veterans // Jordi Elías-UE Santboiana

La UE Santboiana i els veterans del club han organitzat una trobada anual en homenatge a les persones vinculades a l’entitat que han mort. La primera edició es va celebrar el passat dissabte a l’estadi Baldiri Aleu en memòria d’Hèctor Massoni, un històric del rugbi català i espanyol, que va morir l’agost passat a causa d’un càncer.

La trobada ha sigut una jornada de rugbi social amb el retrobament dels veterans dels clubs participants i en homenatge a Hèctor Massoni en la primera edició. Diverses personalitats com l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i la regidora d’esports, Antònia Barragán, han assistit a l’acte. Al túnel de vestidors del Baldiri Aleu, s’ha inaugurat un cartell dissenyat per Jordi Elías dedicat a Hèctor Massoni amb la frase seva cèlebre «Jugar a rugbi és un plaer».

Els clubs participants han sigut els següents: UE Santboiana, Montjuïc, Selvet Vilanova i la Geltrú, Enginyers RUC, RC Cornellà, Corralito, Old Vultures CR Tarragona, Químics ER, Gòtics RC, CN Barcelona, FC Barcelona, Kings Pebrots/Barbarians 4 Rius, Castelldefels RUC, Barbariens Catalans i XV Matusalem Sant Cugat.

La recaptació de la trobada s’entregarà al doctor santboià Manel Esteller al descans del partit de la jornada 9 de la Divisió d’Honor entre la Santboiana i l’Independiente RC de Santander el proper 9 de desembre al Baldiri Aleu. La donació es dedicarà a la lluita contra el càncer. Els representants dels equips participants a la trobada, el president de la UE Santboiana, patrocinadors, institucions col·laboradores i la família d’Hèctor Massoni faran el lliurament.

Recomanacions personalitzades