La plaça de Catalunya amplia l’espai per a vianants

L’Ajuntament de Sant Boi inverteix 125.000 euros en l’ampliació de voreres de la plaça de Catalunya. Els treballs acabaran a principis del 2019.

Obres de la plaça Catalunya // Ajuntament de Sant Boi

Tret d’inici a les obres de la plaça de Catalunya, que segons ha informat l’Ajuntament de Sant Boi a través d’un comunicat, finalitzaran a “començaments de l’any vinent”. Els treballs consisteixen en “ampliar l’espai per a les persones i vianants i redefinir l’espai de terrasses”.

Concretament, les voreres del carrer Mallorca passaran dels 6 als 20,7 metres i les de Mossèn Jacint Verdaguer de 2 a 6,8 metres. Aquesta ampliació farà possible “reubicar les terrasses dels comerços i augmentar l’espai per a vianants”, ha explicat el consistori.

S’inverteixen 125.000 euros en la remodelació d’aquest espai. Una quantitat econòmica que també permetrà una pavimentació, la millora del sistema de reg de la zona verda i la recuperació de l’arbrat de la zona.

Recomanacions personalitzades